Telefoon: 0183 500300

Adres: Hoogstraat 43, 4251 CJ – Werkendam

Horloges

Juwelier werkendam

BEKIJK ONS

Assortiment

RAYMOND WEIL
Raymond Weil is een Zwitsers bedrijf dat luxe horloges vervaardigt, distribueert en verkoopt. Het is in 1976 in Genève opgericht door Raymond Weil en is een van de laatste onafhankelijke Zwitserse luxe horlogemakers.
CLAUDE BERNARD
Jean Claude Bernard begon in Zwitserland rond 1884 horloges te ontwerpen voor vele bekende merken. In 1979 werd Claude Bernard internationaal succesvol met een verfijnde modellering en zijn kenmerkende rijke decoratieve wijzerplaat die het merk een luxe, elegante of sportieve uitstraling geeft.
JAGUAR
Jaguar is een internationale maatstaf in de horlogewereld. Premium Zwitserse kwaliteit. Premium horloges staan ​​synoniem voor elegantie en functionaliteit.
FESTINA
Festina is een Spaans horlogemerk. Het in 1902 in Zwitserland opgerichte bedrijf verplaatste in de Tweede Wereldoorlog het productiehoofdkwartier naar Barcelona in Spanje. In 1984 verwierf de Spaanse zakenman Miguel Rodríguez het merk en de rechten en richtte hij de Festina-Lotus-groep op.

OVERIGE MERKEN

Bent u op zoek naar een uniek sieraad, een blijvende herinnering of het juist bij u passende horloge, dan helpen wij u graag verder.

BENIEUWD NAAR MEER?

Kom langs in onze winkel

Wij zitten gevestigd aan de Hoogstraat 43, 4251 CJ in Werkendam

Telefoon: 0183 500300
Adres: Hoogstraat 43, 4251 CJ te Werkendam
Webdesign en realisatie: Webstijn